
Υλικά :
1 φιλέτο κοτόπουλο
1 μεγάλο λεμόνι (χυμό+ξύσμα)
1 κ.σ. βούτυρο
αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
κόλιανδρο τριμμένο
ρίγανη ή θυμάρι φρέσκα



Εκτέλεση :
Κόβετε στο κοτόπουλο διαγώνια σε φιλετάκια και τα αλατίζετε και τα αλευρώνετε.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και σοτάρετε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί και να ροδοκοκκινίσει.
Προσθέτετε τον χυμό λεμονιού και λίγο νερό.Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε τον κόλιανδρο.Αφήνετε σε μέτρια φωτιά λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.Όταν είναι έτοιμο προσθέτετε το ξύσμα και τα φρέσκα μυρωδικά.
Bon Appétit