Βραστές πατάτες...στο τηγάνι

Average: 5 (5 votes)
23 Μαρ 2012
Υλικά (2 μερίδες):
15 πατάτες baby
4 φέτες γαλοπούλα ή μπέικον
δενδρολίβανο ή ρίγανη ή θυμάρι
1 κ.σ. βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο
τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι
Εκτέλεση

Πλένετε τις πατάτες πολύ καλά και τις αφήνετε με την φλούδα

Έπειτα τις κόβετε στα τέσσερα.Βράζετε ή μαγειρεύετε στον ατμό για περίπου 20' μέχρι να είναι σχεδόν έτοιμες.(Δηλαδή να τις τσιμπάτε με το πιρούνι και να πέφτουν.).Στο σημείο αυτό αλατίζετε τις πατάτες ώστε να απορροφηθεί το αλάτι καλά.

Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και προσθέτετε 2 σκελίδες σκόρδο,τη γαλοπούλα ή το μπέικον και τις πατάτες.Αφήνετε να ροδίσουν.

Στο τέλος ρίχνετε δενδρολίβανο,θυμάρι ή ρίγανη.Αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.

Bon appetit