Κρητικός ντάκος

Average: 4.3 (4 votes)
24 Μαΐ 2012
Υλικά:
1 μεγάλο παξιμάδι ή 2 μικρά
2 μικρές ντομάτες
1 κομμάτι φέτα
κόκκινη πιπεριά (προαιρετικά)
κάππαρη (προαιρετικά)
ελαιόλαδο
ελιές
αλάτι
ρίγανη
Εκτέλεση:

1. Περνάτε τα παξιμάδια πολύ γρήγορα κάτω από την βρύση.(Προσοχή να μην μουλιάσουν.) 2. Βάζετε την τριμμένη ντομάτα και αλατίζετε.(Τρίβετε τις ντομάτες στον τρίφτη ή τις πολτοποιείτε στο multi.) 3. Από πάνω προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά: τριμμένη φέτα, ελιές, πιπεριές κτλ. 4. Ρίχνετε αρκετό ελαιόλαδο και τέλος την ρίγανη.

Bon appetit