
Υλικά
1 ματσακι ρόκα
1-2 σκελιδες σκόρδο
2 κ.σ παρμεζάνα
1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση
Βαζετε στο μούλτι τα φύλλα της ρόκας (χωρίς τα κοτσάνια)
Προσθέτετε το σκόρδο και αλέθετε.
Έπειτα ρίχνετε το ελαιόλαδο και την παρμεζάνα και χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Αδειάζετε το μείγμα σε ένα βαζάκι και ρίχνετε ελαιόλαδο μέχρι να το καλύψει. Φυλλάσετε στο ψυγείο για 2 βδομάδες

Bon appetit