Παντζαροσαλάτα

Average: 5 (2 votes)
24 Μαρ 2012
Υλικά (2 μερίδες):
5-6 μικρά παντζάρια
2 σκελίδες σκόρδο
ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας(ανάλατους)
Σως
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. σισαμέλαιο
1 κ.γ. μπαλσάμικο ξύδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
*ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί
Εκτέλεση

Βράζετε τα παντζάρια ή τα αφήνετε στον ατμό μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέτετε ότι ξηρούς καρπούς θέλετε και 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

Σερβίρετε ανακατεύοντας την σος με τα παντζάρια ή ξεχωριστά βουτώντας τα παντζάρια στην σως

Bon appetit