




Βάζετε τον ζωμό σε μια κατσαρόλα και μόλις πάρει βράση ρίχνετε το πλιγούρι.Βράζετε για 4-5 λεπτά και αποσύρετε από την φωτιά.Σκεπάζετε με το καπάκι και αφήνετε περίπου 1 ώρα να φουσκώσει.
Σοτάρετε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τις πιπεριές.
Προσθέτετε τα κολοκυθάκια και χαμηλώνετε την φωτιά.Αφήνετε μέχρι να ψηθούν τα λαχανικά καλά.
Ρίχνετε το πλιγούρι μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύετε καλά.Αρωματίζετε με φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο.
Μπορείτε να την φάτε κρύα ως σαλάτα αλλά και ως συνοδευτικό σε κάποιο κρέας.
