
Υλικά :
1/2 κόκκινο λάχανο
2 καρότα
1 ξινόμηλο
αμύγδαλα ανάλατα ή καρύδια
Για το dressing :
4 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. μπαλσάμικο
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
αλάτι


Εκτέλεση :
Κόβετε το λάχανο με το μαχαίρι ή στον τρίφτη και το βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ.Προσθέτετε τα καρότα κομμένα σε λωρίδες και τα μήλα κομμένα σε κυβάκια.Παράλληλα ετοιμάζετε το dressing ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί.
Περιχύνετε το dressing στα λαχανικά, ανακατεύετε καλά και αφήνετε 2 ώρες να μαριναριστούν.Πριν σερβίρετε ρίχνετε τα αμύγδαλα.

Bon Appétit