Σαλάτα με Τσιπς Φέτας και Πορτοκάλι

Average: 4.6 (5 votes)
Υλικά:
μαρούλι
1 πορτοκάλι
1 κομμάτι τυρί φέτα
Για το dressing:
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
2 κ.σ. χυμό πορτοκάλι
Εκτέλεση:

Κόβετε τη φέτα σε κομμάτια και την τοποθετείτε σε ένα αλουμινόχαρτο.Ψήνετε στους 130 C για περίπου 50'.Όταν βγάλετε από το φούρνο αφήνετε 10' να γίνουν crispy

Φτιάχνετε το dressing ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί.Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να τα χτυπήσετε με το μιξεράκι του φραπέ.

Κόβετε το μαρούλι και το πορτοκάλι σε φετάκια. (Αποφύγετε να βάλετε τις άσπρες ίνες του πορτοκαλιού.) Περιχύνετε το dressing και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε τα τσιπς φέτας.Μπορείτε να τρίψετε μερικά.

Bon appetit