Αυγό μάτι σε κορνίζα

Average: 2 (1 vote)
Υλικά:
Εκτέλεση:

Τοποθετείτε στο κέντρο του ψωμιού ένα ποτήρι και πιέζετε προς τα κάτω μέχρι να κοπεί.

Αφαιρείτε τον εσωτερικό κύκλο.

Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό ρίχνετε το λάδι και τοποθετείτε τα δύο κομμάτια του ψωμιού.Βάζετε προσεκτικά το αυγό μέσα στον κύκλο ψωμιού και στο σημείο αυτό ανάβετε το μάτι σε μέτρια θερμοκρασία.

Το αφήνετε για 10' περίπου και όταν το ασπράδι ασπρίσει τελείως το αυγό είναι έτοιμο.Ρίχνετε λίγο αλάτι και σερβίρετε με το υπόλοιπο ψημένο ψωμάκι.

Bon appetit