Σπιτικά πατατάκια

πόσα μήλα?
Υλικά:
2-3 πατάτες μέτριες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
ρίγανη ή πάπρικα
Εκτέλεση:

Πλένετε καλά τις πατάτες με την φλούδα, τις κόβετε στην μέση και στην συνέχεια σε λεπτές λωρίδες με το πίλερ. Τις βάζετε σε ένα μπολ ρίχνετε αλάτι, ελαιόλαδο και τις ανακατεύετε.

Σε ένα ταψί στρώνετε μια λαδόκολλα και τοποθετείτε τα πατατάκια.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 C για 10-15 λεπτά. Σερβίρετε με αλάτι, ρίγανη ή πάπρικα.

Bon appetit