
Υλικά:
10 μανιτάρια άσπρα
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μπαλσαμικο
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανό
Εκτέλεση:
Βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο.Μόλις ζεσταθεί προσθέτετε το σκόρδο και σοτάρετε για 1 λεπτό. Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα ψήνετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Σβήνετε με μπαλσάμικο και ανακατεύετε συνεχώς τα μανιτάρια μέχρι να εξατμιστεί εντελώς.Τέλος προσθέτετε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε.

Bon Appétit